Arad: AUDIO FOTO VIDEO Momentul în care jandarmii din Arad confiscă parfumuri contrafăcute și telefoane mobile, în valoare de 31.000 lei 

Trei bărbați din Galați au fost prinși, în weekend, decătre jandarmii din Arad în timp ce ofereau spre comercializare parfumuri și telefoane mobile pentru care nu avea acte. Indivizii au fost prinși într-o parcare de pe autostrada vestului, în apropierea orașului Pecica, din județul Arad.

 

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, „cei trei bărbați din Galați au fost depistați de jandarmi, intr-o parcare din apropierea localității Pecica, în timp ce ofereau spre comercializare parfumuri și telefoane mobile”.
„La verificările efectuate, jandarmii au descoperit 131 flacoane cu parfum inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Pe lângă aceste produse, au fost descoperite și 5 telefoane mobile de generație nouă fără documente justificative. Persoanele în cauză nu au putut justifica proveniența produselor și au declarat că sunt destinate comercializării direct din portbagajul autoturismului”, a mai declarat purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Parfumurile și telefoanele mobile, în valoare de 31.000 lei, au fost confiscate, iar jandarmii au transmis cazul polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.
Sursa foto-video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.