Un bărbat care se ocupa cu traficul cu țigări de contrabandă a fost prins, sâmbătă, decătre jandarmii din Arad, chiar în momentul în care se pregătea să alimenteze mai multe piețe din oraș.

Imagine

Imagine

ARADCU 00 TIGARI CONTRABANDA JANDARMI ARAD SA23NOV (1)

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Momentul în care un traficant de țigări este prins când se pregătea ca să alimenteze piețele din AradUn bărbat care se ocupa cu traficul cu țigări de contrabandă a fost prins, sâmbătă, decătre jandarmii din Arad, chiar în momentul în care se pregătea să alimenteze mai multe piețe din oraș.Vezi în linkul de mai jos imaginile de la fața locului și ce spune purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, despre acest caz.

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „un bărbat de 52 de ani din Arad, a fost depistat de către un echipaj de jandarmerie, chiar în momentul în care acesta pregătea mai multe cartușe cu țigări netimbrate pentru a fi transportate în piețele din municipiul Arad. Țigările erau depozitate într-o încăpere de la subsolul unei clădiri. În urma verificărilor efectuate s-au descoperit 1.000 pachete cu țigări netimbrate ascunse sub o prelată, Bărbatul a recunoscut că țigările îi aparțin și urma să le comercializeze în diferite piețe din municipiu”.

„Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform prevederilor Codului Vamal al României, iar țigările netimbrate au fost ridicate în vederea confiscării”, a mai decarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.


.
Jandarmii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto-video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here