Arad: AUDIO FOTO VIDEO Traficant de droguri, reținut după ce a vândut droguri unui agent sub acoperire

Un traficant care comercializa droguri în Arad și Bihor a fost arestat preventiv, după ce a fost prins decătre polițiștii de la combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT Arad în timp ce încerca să vândă unui agent sub acoperire 100 de pastile ecstasy.

ARADCU 00 DROGURI DIICOT POLITIA ARAD VI10IAN

https://realitateadearad.net/index.php/2020/01/10/arad-audio-foto-video-traficant-de-droguri-retinut-dupa-ce-a-vandut-droguri-unui-agent-sub-acoperire/Arad: AUDIO FOTO VIDEO Traficant de droguri, reținut după ce a vândut droguri unui agent sub acoperireUn traficant care comercializa droguri în Arad și Bihor a fost arestat preventiv, după ce a fost prins decătre polițiștii de la combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT Arad în timp ce încerca să vândă unui agent sub acoperire 100 de pastile ecstasy.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 10 ianuarie 2020

Bărbatul de 33 de ani, care este din Bihor, a fost prins în orașul Chișineu-Criș din județul Arad.
Procurorii DIICOT au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza celor două județe, fiind descoperite și indisponibilizate în vederea cercetărilor, 130 de comprimate de ecstasy și 10 grame de amfetamină.
Conform unor informații, drogurile ar fi fost aduse din Belgia.
De asemenea, au mai fost confiscate diverse obiecte întrebuințate pentru înființarea și întreținerea de culturi de droguri de risc, de tip „indoor”, bărbatul pregătindu-se să cultive cannabis.
Tribunalul Arad a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbatul de 33 de ani, acesta fiind cecetat pentru trafic de droguri de mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.