Arad: AUDIO FOTO VIDEO Un scuter electric produs în Pecica, Arad, se bucură de mare succes în SUA. A fost lansat în capitala mondială a filmului

Un scuter electric produs în Arad se bucură de succes în Statele Unite ale Americii, unde a fost lansat chiar în orașul care găzduieșe Capitala Mondială a fimului.

ARADCU 00 ARSAT ANDREI GHINEA VALER GHINEA JOI21NOV

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Un scuter electric produs în Pecica, Arad, se bucură de mare succes în SUA. A fost lansat în capitala mondială a filmuluiUn scuter electric produs în Arad se bucură de succes în Statele Unite ale Americii, unde a fost lansat chiar în orașul care găzduieșe Capitala Mondială a fimului.Vezi în linkul de mai jos declarația completă a directorului executiv al companiei Arsat Industrie, Andrei Ghinea.https://realitateadearad.net/index.php/2019/11/21/arad-audio-foto-video-un-scuter-electric-produs-in-pecica-arad-se-bucura-de-mare-succes-in-sua-a-fost-lansat-in-capitala-mondiala-a-filmului/

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 21 noiembrie 2019

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a directorului executiv al companiei Arsat Industrie, Andrei Ghinea.

Prețul pentru piața americană este de 2.000 de dolari, însă producătorii spun că pentru piața din România prețul va fi mai mic.

Compania, care produce și alte componente de înaltă tehnologie, este campion al atragerii fondurilor europene… în ultimii 8 ani, a atras cca 20 de milioane de euro, bani pe care i-a investit tehnologii de ultimă generație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.