Arad: AUDIO FOTO VIDEO Viața la înălțime, ca în Top Gun, dar și alte beneficii ale carierei de militar în Forțele Aeriene Române. De ce aleg tinerii cariera militară 

Forțele Aeriene Române au venit în vestul României pentru a-i convinge pe liceenii din clasele a XI-a și a XII-a să se alăture acestei arme de elită a Armatei României.

ARADCU 00 FORTELE TERESTRE LU09DEC

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Viața ca în Top Gun, dar și alte beneficii ale carierei de militar în Forțele Aeriene Române. De ce aleg tinerii cariera militară Forțele Aeriene Române au venit în vestul României pentru a-i convinge pe liceenii din clasele a XI-a și a XII-a să se alăture acestei arme de elită a Armatei României.Campania a început, luni, la Arad, unde liceenii s-au întâlnit cu comandori din Forțele Aeriene, dar și cu elevi, studenți și chiar piloți militari.Ascultă în linkul de mai jos declarația căpitanului Alexandru Dragomir, a mai multor elevi care au ales această carieră dar și a celor care doresc să ajungă în rândurile Forțelor Aeriene Române.Ce spune șeful Serviciului Personal și Mobilizare din Statul Major al Forțelor Aeriene, comandor Cristian Manolachi, despre atuurile acestei cariere militare.

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 9 decembrie 2019

Campania a început, luni, la Arad, unde liceenii s-au întâlnit cu comandori din Forțele Aeriene, dar și cu elevi, studenți și chiar piloți militari.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația căpitanului Alexandru Dragomir.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația lui Robert Nagy și Ioanei Dumitraș, care urmează cursurile Forțelor Aeriene Române.

Dacă unii liceeni au plecat cu gândul la oferta Forțelor Aeriene Române, alții știu foarte clar că locul lor este în armată.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația elevilor Andrei Mănăilă și Radu Motrea.

Stabilitatea, siguranța și mediul în care se muncește ar fi principalele atuuri ale Forțelor Aeriene Române.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a șefului Serviciului Personal și Mobilizare din Statul Major al Forțelor Aeriene, comandor Cristian Manolachi.

Iar pentru a-i impresiona și mai mult pe tineri, la finalul întâlnirilor, zonele în care au loc discuțiile sunt survolate de elicoptere sau avioane militare, în funcție de condițiile meteo. La Arad au fost 2 elicopetere militare, pentru avioanele MIG nu au putut decola din cauza condițiilor meteo.

Campania ajunge la Timișoara pe data de 10 decembrie, începând cu ora 12.00, la Liceul „Jean Louis Calderon”; la Reșița – 11 decembrie, începând cu ora 12.00, la Muzeul Banatului; iar la  Drobeta Turnu Severin – 12 decembrie, începând cu ora 12.00, la Casa Tineretului.

Cei care doresc ca să urmeze o carieră în forțele armate aeriene trebuie să se adreseze centrul militare din județele în care locuiesc, de unde vor fi îndrumați pentru următorii pași în carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.