4 incendii au avut loc în ultimele ore, în județul Arad, a anunțat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „dimineață în jurul orei 11:30 au fost solicitați să intervină în municipiul Arad, pe Str. Abrud, unde într-un balcon de la etajul 2 au ars 3 mp de materiale plastice, textile și lemn”.

În jurul orei 13:30, pompierii au fost solicitați să intervină în Orașul Curtici la un incendiu de anexă casă particulară, incendiul fiind lichidat de către SVSU Curtici cu puțin timp înaintea sosirii echipajelor de intervenție; în cadrul evenimentului, proprietarul în vârsta de 39 ani, în încercarea de a stinge incendiul aflat în stadiu incipient, a suferit o arsură de gradul 2 la nivelul gâtului fiind asistat medical de către echipajul SMURD Curtici și ulterior transportat la Unitatea de Primiri Urgeță dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Tot la un incendiu de anexă casă particulară au intervenit în jurul orei 15:00 în comuna Ghioroc, unde au ars aproximativ 60-70 mp din acoperiș, incendiul fiind lichidat fără probleme.

„În jurul orei 17:00 s-a intervenit operativ la un incendiu produs la hala de vopsitorie din cadrul Astra Vagoane Călători, de pe Str. Petru Rareș din municipiul Arad, incendiul a fost localizat în primele minute și lichidat fără probleme deosebite, acesta s-a manifestat doar la echipamentul electric, cauza incendiului fiind de natură electrică”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

În cadrul misiunilor Detasamentul Arad a intervenit cu: 3 Autospeciale de Stingere, 3 Ambulanțe SMURD, 1 Autoscară S42, 1 Autospecială de Primă Intervenție și Comandă, 1 Ofițer și 22 de Subofițeri.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad