Arad: AUDIO ISU Arad a luat măsuri speciale pentru codul galben și codul portocaliu de inundații și ploi

Măsuri speciale au fost luate de salvatorii din Arad, județ care se află sub cod galben și cod portocaliu de inundații și ploi.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „având în vedere avertizarile meteo COD GALBEN SI COD PORTOCALIU aproximativ 150 de pompieri si 35 de mijloace tehnice sunt pregătite să intervină în orice moment in sprijinul populației”.

„Inspectorul șef a dispus măsurile operative pentru ca in cel mai scurt timp, daca situatia o impune, sa fie suplimentate forțele de intervenție cu inca 150 de salvatori”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Tot județul este Arad este sub cod galben de precipitații abundedente, iar zona montană este sub cod portocaliu de precipitații.

Codul galben de inundații vizează Crişul Alb – bazin superior amonte S.H. Gurahonţ şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Gurahonţ – amonte S.H. Chişineu Criş (judeţele: Cluj, Sălaj, Bihor, Arad şi Hunedoara.

Atenționările sunt valabile pentru tot vestul României, dar și pentru o bună parte din restul țării.

Mereu pregătiți, întotdeauna alături de cei care au nevoie de noi!Având în vedere avertizarile meteo COD GALBEN SI COD…

Publicată de ISU ARAD pe Marţi, 4 februarie 2020

În județul Arad nu au fost semnalate probleme din acest punctde vedere, cel puțin până în acest moment.

Sursa foto: ISU Arad Facebook