Arad: AUDIO Jucării și haine, confiscate de către polițiștii din Arad chiar în ziua de Moș Nicolae. În schimb, agenții au lăsat ca și cadou 5 dosare penale 

Jucării și haine în valoare de cca 18.000 lei au fost confiscate decătre polițiștii din Arad chiar în ziua de Moș Nicolae. În schimb, agenții le-au lăsat comercianților ca și cadou 5 dosare penale pentru contrafacere.

Imagine

 

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, ieri, o acțiune într-un centru comercial de tip bazar pentru depistarea comercianților care pun în vânzare jucării și haine pentru copii susceptibile a fi contrafăcute. În urma activităților desfășurate, au fost indisponibilizate 225 de articole vestimentare și jucării purtătoare de însemne ale unor mărci înregistrate, care nu aveau elementele de siguranță specifice celor originale, în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei”.

„Au fost întocmite 5 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrafacere, prevăzută de Legea 84/1998”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii atrag atenția că asemenea controale vor continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.