Arad: AUDIO Mesajele inedite care au apărut în zona școlilor din Arad. Primarul Călin Bibarț a mers la fața locului

Mesaje preventive pentru elevi și părinți sunt inscripționate pe trecerile de pietoni din apropierea școlilor din Arad. Mesajele sunt adapatate în funcție de vârstele elevilor de la respectivele școli. La licee, mesajele sunt adresate mai mult elevilor, iar în zona școlilor generale, mesajele îi vizează și pe părinți.

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ a însoţit, miercuri seara, operatorul care execută marcajele rutiere din municipiu pentru a se asigura că lucrarea se desfășoară în cele mai bune condiții.

În timp ce mesajele preventive din proximitatea celor 20 de colegii naţionale şi licee vizate de municipalitate se vor adresa mai degrabă elevilor, îndemnându-i să-şi scoată căştile din urechi, cele din apropierea celor 10 şcoli se adresează părinţilor cărora li se recomandă să-şi ia copiii de mână.

„Ia-ți copilul de mână!”, „Scoate căștile!”, „Atenție la semafor” – acestea sunt mesajele pe care, începând de astăzi, le inscripționăm pe asfalt, în zona școlilor din municipiul nostru, pentru a atrage atenția elevilor de toate vârstele, precum și părinților, cu privire la pericolele din trafic. Facem acest lucru pentru sporirea siguranței tuturor, pentru copiii noștri, #pentruArad!”, a declarat primarul municipiului Arad, Căln Bibarț.

Lucrările au început la unităţile de învăţământ din cartierul Aurel Vlaicu şi vor continua etapizat la nivelul întregului municipiu.

Sursa foto: Primăria Municipiului Arad