Arad: AUDIO Microbuz școlar cu 12 copii, implicat într-un accident, în județul Arad

Un microbuz școlar, în care se aflau 12 copii, a fost implicat, vineri, într-un accident care a avut loc în comuna Ghioroc din județul Arad, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri, inclusiv șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și psihologul unității.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „primele informații arată că are loc un accident rutier în Ghioroc, în centru, la statia de tramvai. Sunt implicate 1 autoturism și 1 microbuz transport copi, fără incarcerați. Sunt 12 copii, care speriați. Untervine SMURD TIM, SMURD B, 2 SAJ”.

„La intervenție se deplasează și psihologul unității. Intervenția este condusă de către inspectorul șef”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

UPDATE. CE SPUNE POLIȚIA DESPRE ACCIDENT

„Din primele informații, un autoturism ar fi efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura, intrând în coliziune cu microbuzul școlar care transporta elevii de la Covasânț la Ghioroc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

UPDATE ACCIDENT

„În acest moment se face evaluarea medicală a tuturor copiilor și li se acorda asistență psihologică”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.