Arad: AUDIO Mihai Fifor candidează pentru funcția de președinte al PSD Arad. Actualul președinte, Dorel Căprar: „ține de caracterul fiecăruia. Și de cei 7 ani de acasă”

Alegerile dincadrul PSD Arad duc competiția dintre președintele organizației, deputatul Dorel Căprar, și senatorul PSD Arad, Mihai Fifor în plan deschis. Cei 2 vor candida unul împotriva celuilat pentru aceeași funcție, cea de președinte.

După ce Mihai Fifor a tot lansat mesaje în care le cere celor social-democraților să meargă alături de el și critică modul în care a fost condus PSD Arad în ultimii 10 ani, președintele organizației, Dorel Căprar i-a răspus public, chiar printr-un comentariu la un mesaj pe care Fifor îl postase pe Facebook.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a senatorului PSD Arad, Mihai Fifor, despre cadidatura sa la funcția de președinte al PSD Arad și posibila candidatură la funcția de primar.

Buna dimineata, oameni buni! Din 7 februarie strangem randurile si ne apucam serios de treaba. Cu si pentru fiecare…

Publicată de Fifor Mihai pe Sâmbătă, 1 februarie 2020

„Da,Mihai !PSD Arad are deja o echipa puternică, unită, care va merge înainte și după 7 februarie. Unii s-au situat în afara echipei si au întors spatele atât partidului, cât și colegilor care le-au întins o mână la greu deși echipa le-a adus funcții de parlamentari, miniștrii, vicepremier, este o problemă ce ține de caracterul fiecaruia. Și de cei 7 ani de acasă”, a scris Dorel Căprar pe contul de Facebook al lui Mihai Fifor.

Sursa foto: Mihai Fifor Facebook

Arad: AUDIO Senatorul Mihai Fifor candidează la funcția de președinte al PSD Arad și cere organizației să meargă alături de el