Arad: AUDIO Peste 240 de terase, baruri, plaje și cluburi în aer liber, controlate de către polițiștii din Arad. Ce s-a constatat

Peste 240 de terase, baruri, plaje și cluburi în aer liber au fost controlate decătre polițiștii din Arad, împreună cu jandarmii, polițiștii locali, reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Protecției Consumatorilor, Direcției de Sănătate Publică și Inspectoratului Teritorial de Muncă.

 

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „acțiunea a avut ca scop verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă de agenții economici care desfășoară activități la terase, baruri, plaje, cluburi în aer liber, unde este semnalată prezența unui public numeros”.

„Au fost verificate 240 de societăți comerciale, atât din municipiu cât și în județ, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/91 R și 1 în baza legii 12/1990”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii atenționează că asemenea controale vor continua.