Arad: AUDIO Pregătiri pentru returul sezonului competițional 2019-2020

Autoritățile care au atribuții în prevenirea și combaterea violenței în sport s-au întâlnit cu organizatorii de competiții pentru a pregăti returul sezonului competițional 2019-2020.

Ascultă în colajul foto-video de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

ARADCU 00 DAN MONORANU JANDARMERIA ARAD MA18FEB

Arad: AUDIO Pregătiri pentru returul sezonului competițional 2019-2020Autoritățile care au atribuții în prevenirea și combaterea violenței în sport s-au întâlnit cu organizatorii de competiții pentru a pregăti returul sezonului competițional 2019-2020.Ascultă în colajul foto-video sau citește în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, despre ceea ce s-a discutat.https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/18/arad-audio-pregatiri-pentru-returul-sezonului-competitional-2019-2020/#arad #jandarmi #sport #JandarmeriaArad #DanMonoranu

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 19 februarie 2020

Ca în fiecare an, întâlnirea a avut loc la Jandarmeria Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, „întâlnirea a avut drept scop aducerea în atenție a prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, atribuțiile organizatorilor de competiții sportive, a personalului de ordine și siguranță, contravențiile și infracțiunile prevăzute în normele legale și condițiile în care acestea se aplică”.

„De asemenea, au fost prezentate teme specifice pe linia menținerii ordinii publice cu ocazia competițiilor sportive, teme specifice pe linia stingerii incendiilor și obligațiile organizatorilor în aceste situații, precum și obligațiile societăților de pază care asigură măsurile de ordine publică în interiorul arenei sportive și modul de acțiune în diferite situații”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

În acest context, a fost analizat modul în care a fost asigurată ordinea publică, pe timpul competițiilor și jocurilor sportive ce au avut loc în perioada sezonului trecut.

În cele mai multe sporturi, noul sezon începe de săptămâna viitoare.

Sursa foto: Jandarmeria Arad