Arad: AUDIO Președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă: „așa cum în turul 1 nu a contat cine au fost competitorii (președintelui Klaus Iohannis), la fel nu va conta nici în turul 2”

Președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a declarat, duminică seara, că „așa cum în turul 1 nu a contat cine au fost competitorii (președintelui Klaus Iohannis), la fel nu va conta nici în turul 2”.

„Vrem să mulțumim cetățenilor din România și noi cei din Arad să mulțumim arădenilor. S-a confirmat că președintele Iohannis are o încredere foarte mare în fața cetățenilor și suntem bucuroși că o să ne pregătim de o competiție în turul doi. Dacă se poate cu doamna Dăncilă, dacă se poate cu domnul Barna. Până la urmă, președintele României este cel care a fost susținut detașat decătre cetățeni în turul 1. Eu sunt sigur că președintele Iohannis va comunica cu cetățenii. Până la urmă, cetățenii decid președintele României, iar așa cum în turul 1 nu a contat cine au fost competitorii (președintelui Klaus Iohannis), la fel nu va conta nici în turul 2”, a declarat președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a președintelui PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă.
Primele rezultate ale sondajelor realizate la ieșirea de la urne îl plasează pe președintele în funcție, Klaus Iohannis, pe locul 1, urmat decătre candidatul PSD, Viorica Dăncilă, cu care cel mai probabil va intra în turul 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.