Arad: AUDIO Primăria Municipiului Arad va avea propria aplicație pentru telefoanele mobile inteligente și calculatoare. Primarul Călin Bibarț: avem nevoie de un feed-back din partea arădenilor

Primăria Municipiului Arad va avea o aplicație proprie pentru telefoanele mobile inteligente și calcuatoare. Un tânăr de 28 de ani, care este pasionat de IT, este cel mai nou consilier al primarului municipiului Arad, Călin Bibarț, care va crea aplicația.

În urmă cu câteva luni, Alexandru Popa l-a cunoscut întâmplător pe atunci viceprimarului Călin Bibarţ, l-a abordat direct și i-a prezentat câteva dintre proiectele sale menite să îmbunătăţească relaţia cetăţeanului cu Primăria Muncipiului Arad. Alex a lăsat o impresie bună, astfel că edilul Călin Bibarţ i-a propus tânărului să facă parte din echipa sa.

Conform primarului municipiului Arad, Călin Bibarț, „sper să îmbunătăţească site-ul primăriei, sper să facă aplicaţie, cât mai performantă pentru telefoane şi calculatoare, astfel încât să fie un câştig şi pentru Primărie, dar în primul rând pentru cetăţeni”.

„Nu în ultimul rând, am vrut să dau un semnal tinerei generaţii, că se poate! Îl felicit şi îi strâng mâna şi îi doresc succes!”, a mai declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Alex Popa spune că se va crea o aplicaţie a Primăriei Arad în care toţi arădenii vor putea vedea în timp real toate lucrările ce se desfăşoară în oraş. De asemenea aplicaţia va putea fi folosită şi pentru sesizări. Practic va fi un instrument care va informa cetăţenii în legătură cu tot ce se întâmplă la nivelul municipiului din punct de vedere administrativ, iar pentru Primărie va fi încă un canal de comunicare directă cu cetăţeanul.