Arad: AUDIO Primarul Aradului, Călin Bibarț, nu vrea să încurajeze parazitismul, nemunca, infracționalitatea și indolența. Ce a măsuri a luat

Primăria Municipiului Arad nu vrea să încurajeze parazitismul, nemunca, infracționalitatea și indolența. Edilul-șef Călin Bibarț a cerut Poliției Locale să intensifice coordonarea celor care muncesc în folosul comunității.

 

Ascultă în colajul foto-video de mai jos declarația completă a primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.

„Am cerut Poliției Locale să intensifice coordonarea acțiunilor de muncă în folosul comunității în care, conform evidențelor, vor fi cuprinse 30 de persoane venite lunar de la Direcția de Asistență Socială (beneficiari ai venitului minim garantat), condamnații cu această pedeapsă, precum și persoanele care au acumulat mai mult de 10 amenzi neplătite. Pentru cetățeni, #pentruArad!”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

În Arad, sunt apte de muncă, în fiecare lună, 30 de persoane care beneficiază de venitul minim garantat. Acestora li se adaugă celor care au fost condamnați la muncă în folosul comunității sau au amenzi neplătite.