Arad: AUDIO Răpire ca-n filme la Arad. Au intrat peste un cetățean turc în casă, l-au bătut, iar la plecare i-au răpit concubina, fosta iubită a unuia dintre atacatori

Doi bărbați au fost reținuți decătre polițiștii din Arad dupăce au intrat cu forța în casa unui cetățean turc de 34 de ani, pe care l-ar fi băutut, iar la plecare au luat-o cu forța pe concubina turcului, o femeie de 26 de ani din Sibiu.

Incidentul a avut loc în noaptea de 11/12 noimebrie, în jurul orei 1,00, la Vărădia de Mureș.
Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din județul Caraș-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani, din județul Hunedoara, identificat de polițiști ulterior, la data și ora antemenționate ar fi pătruns fără drept într-un imobil de pe raza localității Vărădia de Mureș, unde cetățeanul turc se afla împreună cu concubina sa de 26 de ani, din județul Sibiu”.
„Aceștia ar fi lovit cetățeanul turc, ulterior ar fi luat-o cu forța pe tânăra de 26 de ani și ar fi transportat-o cu mașina fără voia acesteia pe traseul Vărădia de Mureș – Deva – Timișoara – Lipova – Arad. Tânăra ar fi reușit să scape, în dimineața zile de 12 noiembrie, într-o intersecție semaforizată de pe raza municipiului”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Conform unor informații, femeia de 26 de ani ar fi fost iubita unuia dintre agresori, pe care l-ar fi părăsit pentru cetățeanul turc.
Cei 2 bărbați, care sunt cerceați pentru de violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, vor fi prezențați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.