Arad: AUDIO Razie de amploare a Poliției Arad, printre persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Ce au descoperit autoritățile

O razie de amploare a avut loc, miercuri, în cartierul Alfa și pe strada Mărului din municipiul Arad, în vederea identificării persoanelor bănuite de săvârșirea de infracțiuni sau care se sustrag cercetărilor, a persoanelor cunoscute cu un comportament de natură să perturbe ordinea și liniștea publică precum și pentru reducerea riscului rutier.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „au fost legitimate 77 de persoane, fiind conduse la sediul unității 8, dintre care 3 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni”.
„Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 în valoare de 4.860 de lei, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. A fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
Purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Cele 3 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni sunt suspectate de comiterea unor furturi.
Polițiștii atenționează că asemenea controale vor continua.