Arad: AUDIO Șeful USR din Senat, medicul Adrian Wiener: Moment de responsabilitate maximă, nu e timp pentru celebrarea unei victorii, ci mai degrabă… PLUS Ce priorități așteaptă de la viitorul Guvern

Președintele senatorilor USR, medicul arădean Adrian Wiener, spune că nu s-a stabilit încă în mod final, dacă USR intră la Guvernare după căderea Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă, dar spune că e cert ce vrea USR de la viitorul Guvern.

Conform senatorului USR Arad, medicul Adrian Wiener, „sunt câteva priorități pe care viitorul Guvern trebuie să le aibă în vedere și deîndată, mă refer la reforma electorală, alegeri din 2 tururi pentru primari și președinții de Consilii Județean, începerea consultărilor pentru reforma constituțională, atât de importantă pentru viitorul României, și sigur măsuri de stabiliate economică imediată, oprirea creșterii datoriei publice, până la urmă recâștigarea încrederii în clasa politică. Acestea cred că sunt prioritățile imediate”.

„(redactor: Este o bucurie pentru opoziție căderea Guvernului PSD?) Sigur este un proiect pe care ni l-am asumat împreună. Guvernul PSD trebuie să plece, trebuie să se opreacă asaltul asupra justiției, jaful banului public. România instuțională trebuie reconstruită. E un moment de responsabilitate maximă care ne-a fost pus în spate și sigur, nu e timp pentru celebrarea unei victorii, ci mai degrabă să ne uităm cu foarte mare atenție spre viitorul imediat”, a mai declarat senatorul Adrian Wiener.

Senatorul Adrian Wiener.

GUvernul PSD condus de Viorica Dăncilă a fost dat jos, joi, prin moțiune de cenzură.