Arad: AUDIO Tâlhărie în centrul Aradului

Un bărbatde 22 de ani din Arad a fost arestat dupăce a tâlhărit o femeie de 83 de ani chiar în centrul municipiului Arad, în zona Consiliului Județean.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „în dimineața zilei de 15 februarie a.c., o femeie de 83 de ani a fost deposedată de poșeta în care avea aproximativ 300 de lei și documente personale, în timp ce se deplasa pe strada Corneliu Coposu din municipiu, după care a fost împinsă, căzând la pământ”.

„În urma investigațiilor efectuate a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, în persoana unui tânăr de 22 de ani, din Arad. Acesta ar fi urmărit victima din zona Pieței Drapelului până în zona Consiliului Județean, unde, profitând de faptul că nu era nimeni pe stradă i-ar fi smuls poșeta de pe umăr, după care ar fi împins-o. După comiterea faptei, bărbatul ar fi fugit de la locul faptei, fiind depistat de polițiști la câteva ore după săvârșirea faptei. Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Tânărul a fost arestat prevenitv pentru 30 de zile”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.