Arad: AUDIO VIDEO Cele mai circulate străzi și intrările în Arad, spălate cu dezinfectanți pe bază de alcooli, pentru prevenirea extinderii coronavirusului

Cele mai circulate străzi dinmunicipiul Arad și intrările în oraș sunt spălate cu substanțe dezinfectante pe bază de alcooli, ca măsură suplimentară în contextul infecțiilor cu cornavirus.

#MăsuriDeUrgență #PrevențiaEsteImportantă#Implicare #Responsabilitate Ca o măsură de prevenție, astăzi s-a spălat în oraș cu un detergent special care conține un amestec de alcooli, operațiunea executându-se pe străzi și la intrările în oraș.Pentru siguranța arădenilor, #pentruArad.

Publicată de Calin Bibart pe Sâmbătă, 14 martie 2020

„Ca o măsură de prevenție, astăzi s-a spălat în oraș cu un detergent special care conține un amestec de alcooli, operațiunea executându-se pe străzi și la intrările în oraș. Pentru siguranța arădenilor, #pentruArad”, a declarat primarul municpiului Arad, Călin Bibarț.

Ascultă în fișierul audio de mai jos declarația completă a primarul municpiului Arad, Călin Bibarț.

În acest moment, nu există persoane cu domiciliul în judeţul Arad care să fie diagnosticate cu coronavirus COVID-19. În județ au existat 8 cazuri confirmate, toate la persoane din alte județe, care, fiind venite din Italia, se aflau în centrele de carantină în Arad. Toți pacienții au fost transferați la spitalele regionale din apropierea județelor sau la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Sursa foto-video: Călin Bibarț Facebook