Arad: AUDIO VIDEO Gheorghe Falcă (PNL): așteptăm ca unii dintre competitori să ne devină parteneri (…) întindem o mână către USR

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, lansează, luni, un apel către foşti competitori din turul I al alegerilor prezidenţiale să li se alăture liberalilor în susţinerea lui Klaus Iohannis pentru turul II. Falcă a declarat, luni, că PNL „întinde o mână” USR.

„Aşteptăm ca unii dintre competitori să ne devină parteneri, aşa cum am văzut declaraţiile de la USR-PLUS, că vor vor fi parteneri în turul II pentru Klaus Iohannis. O să îi aşteptăm în această campanie să ni se alăture. Poate cu această ocazie o să ne şi cunoască mai bine faţă de cum a fost în ultimul an”, a mai declarat Gheorghe Falcă.
Întrebat cum vede posibilă colaborarea cu USR la nivelul judeţului Arad, unde USR a fost un critic constant al administraţiilor conduse de PNL, în ultimul an, Falcă a spus că „întinde o mână” formaţiunii.
„În primul rând, dânşii au anunţat astăzi, într-o conferinţă naţională, că îl susţin pe preşedintele Klaus Iohannis şi că se implică în această campanie. Evident, noi astăzi le întindem o mână, de a ne vedea, o să primească şi o invitaţie oficială. O să existe în primul rând o întâlnire între şeful de campanie, domnul Cionca (Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte PNL Arad – n.r.) şi persoana care va fi desemnată de dânşii pentru această campanie, şi împreună o să ne exprimăm strategia. Sunt sigur că nu o să mai fie atât de virulenţi (la adresa PNL – n.r.) în viitor”, a mai declarat Gheorghe Falcă.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a europarlamentarului Gheorghe Falcă.
Gheorghe Falcă a accentuat că pentru PNL competitorii vor rămâne întotdeauna de la PSD.

Sursa foto: Iustin Cionca Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.