O nouă lovitură pentru traficanții de țigări din Arad, dupăce jandarmii din Arad au confiscat, vineri, câteva sute de pachete cu țigări netimbrate.

ARADCU 00 CONTRABANDA JANDARMI VI18OCT

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 18 octombrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, „o femeie în vârstă de 38 de ani, din Arad, a fost surprinsă de jandarmi, la primele ore ale dimineții, în timp ce scotea din autoturismul personal două sacoșe pline cu țigări netimbrate”.

„La verificările efectuate s-au descoperit 341 pachete cu țigări netimbrate de diferite mărci, pe care femeia urma să le comercializeze într-o piață din municipiul Arad. Pe numele acesteia, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de „colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al României”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto-video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad