Arad: AUDIO VIDEO Primăria municipiului Arad vrea să atragă cât mai mulți oameni în mediul online. Lansează filmulețul de prezentare a Platformei de Comunicare cu Contribuablii, pe înțelesul tuturor. Primarul Călin Bibarț: „un mod simplu, rapid şi eficient”

Primăria Muncipiului Arad vrea să atragă mai mulți oameni în mediul online, așa că a realizat un filmuleț de prezentare a Platformei deComunicare cu Contribuablii, care este disponbilă pe pagina de internet a instituției, la adresa primariaarad.ro. Autoritățile speră ca oamenii să înțeleagă mai bine cât de ușor și rapid funcționează serviciul online al municipalității.

ARADCU 00 MEDIU ONLINE PAGINA DE INTERNET PRIMARIA MUNCIPIULUI ARAD JOI19SEPT

Primăria Muncipiului Arad vrea să atragă mai mulți oameni în mediul online, așa că a realizat un filmuleț de prezentare a Platformei deComunicare cu Contribuablii, care este disponbilă pe pagina de internet a instituției, la adresa primariaarad.ro. Autoritățile speră ca oamenii să înțeleagă mai bine cât de ușor și rapid funcționează serviciul online al municipalității. Primarul Călin Bibarț: "un mod simplu, rapid şi eficient".https://realitateadearad.net/index.php/2019/09/19/arad-audio-video-primaria-municipiului-arad-vrea-sa-atraga-cat-mai-multi-oameni-in-mediul-online-lanseaza-filmuletul-de-prezentare-a-platformei-de-comunicare-cu-contribuablii-pe-intelesul-tuturor/

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 19 septembrie 2019

Aici la rubrica Platforma de contact, disponibilă pe coloana din partea stângă a paginii, cei interesați au acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la o serie de servicii, printre care Declaraţii online, Dosar personal, Certificate de atestare fiscală, Plată autorizaţiilor de acces, Plată impozite şi taxe locale, înscrieri audienţe, Depuneri petiţii online și nu în ultimul rând Autorizaţii comerciale. De asemenea, există o rubrică de verificare a stadiului de soluționare a cererilor depuse. Important este faptul că uneie documente sau autorizații pot fi obținute instant, după efectuarea plății, indiferent de oră sau ziua din săptămână.

Conform primarului municipiului Arad, Călin Bibarț, „Platforma Online de Comunicare cu Contribuabilii este un mod simplu, rapid şi eficient prin care vă puteţi rezolva o parte din probleme, chiar din faţa calculatorului sau direct de pe telefonul mobil. Indiferent că vorbim despre plata taxelor şi impozitelor locale sau a autorizaţiilor de acces, eliberarea certificatelor fiscale sau accesul neîngrădit la dosarul electronic al fiecăruia dintre dvs., toate acestea pot fi obţinute online”.

„Accesaţi www.primariaarad.ro, rubrica Platformă Cetăţeni! Este un demers pe care îl facem pentru cetăţeni, #pentruArad!”, a mai declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Plaforma de contact este promovată prin intermediul unui clip video, cu durata de 1 minut şi jumătate, suficient pentru ca cei care-l vizionează să afle care sunt facilităţile oferite de această platformă şi cât de facilă este utilizarea ei.

Lista completă cu serviciile online oferite decătre Primăria Muncipiului Arad

Platforma Online de Comunicare cu Contribuabilii este cel mai facil şi la îndemână instrument pus la dispoziţia cetăţenilor de Primăria Municipiului Arad. Astfel, accesând site-ul primăriei, www.primariaarad.ro, rubrica Platforma de contact, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 , arădenii pot avea acees la: Declaraţii online, Dosar personal, Certificate de atestare fiscală, Plată autorizaţii de acces (unde pot fi efectuate online plăţi pentru obţinerea autorizaţiei de acces în oraş a mijloacelor de transport de tonaj greu), Plată impozite şi taxe locale (unde pot fi achitate taxele, impozitele şi amenzile datorate organului fiscal local), Program audienţe (unde pot fi depuse online solicitările pentru audienţe către unitatea administrativ teritorială), Stadiu cereri depuse (aici pot fi verificate documentele depuse şi stadiul lor de soluţionare), Depuneri petiţii online (care permite depunerea online a cererilor şi reclamaţiilor către unitatea administrativ teritorială) şi nu în ultimul rând Autorizaţii comerciale (unde poate fi consultată lista autorizaţiilor cu valabilitatea de 60 de zile de la data emiterii/modificării).