Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad a prezentat, miercuri seara, bilanțul inundațiilor care s-au abătut, miercuri, asupra județului Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate în ultimele 24 de ore in judetul Arad au fost afectate localitățile: Arad, Pâncota, Șiria, Șilindia, Sâneleni, Livada, Revetiș, Dieci, Crocna, Cociuba”.

„Au fost inundate 39 gospodării, 2 case de locuit, 7 anexe. A fost avariat 1 podeț din lemn si inundate aproximativ 3 ha teren. Pentru restabilirea stării de normalitate au intervenit Detașamentul de Pompieri Arad, Detașamentul de Pompieri Sebiș, Detașamentul de Pompieri Ineu cu 3 ofiteri, 25 subofițeri, 6 autospeciale de stingere cu capacitate de evacuare apă, 1 motopompa remarcabilă de mare capacitate, 2 motopompte remarcabile de capacitate medie, 5 motopompe transporturile, 3 autospeciale de teren. Alături de forțele profesioniste au intervenit Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Șiria, Pâncota, Livada, Silindia, Dieci cu 4 autospeciale, 13 motopompe de capacitate mică și 5 utilaje”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad