Un bărbat de 27 de ani din comuna Moneasa, din județul Arad, a fost arestat preventiv, luni, pentru 30 de zile, după ce a fost descoperit în trafic în timp ce băut fiind conducea o mașină pe care o furase.

Purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga „În noaptea de 16/17 mai a.c., în jurul orei 01,00, tânărul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/B, pe raza localității Moneasa, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar autoturismul fusese sustras în seara zilei de 16 mai a.c., din fața unui imobil de pe raza localității Moneasa. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și sub influența alcoolului, pe numele tânărului fiind emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, de magistrații Judecătoriei Gurahonț”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.