Arad: Bărbat care ar fi acostat eleve într-un oraș din județul Arad, descoperit de către jandarmi 

Jandarmii din Arad au identificat, în urma unei postări pe Facebook, un bărbat care ar fi acostat eleve în faţa unui liceu, oferindu-le acestora 200 de lei pentru a „merge” cu el. Suspectul a fost amendat cu 1.500 de lei, în timp ce două tinere care l-au recunoscut au anunţat că vor depune plângeri penale.

Cel care a citit pe Facebook mesajul unei eleve din oraşul Pecica care atrăgea atenţia cu privire la un bărbat ce ar încerca să racoleze tinere cu propuneri indecente este chiar purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj Dan Monoranu.
‘Am alertat colegii, costantând că sunt cel puţin două eleve care au sesizat acelaşi lucru.Este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă şi le propune să ‘meargă’ cu el, pentru suma de 200 lei. Şi se pare că cele două fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au păţit acest lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj Dan Monoranu.
„Am luat legătura cu persoana în cauză, iar după ce am primit toate informaţiile necesare, le-am transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizaţi şi, împreună cu poliţiştii locali, au plecat pe urmele individului. Suspectul a fost depistat pe o stradă din Pecica, constatându-se că locuieşte în oraş fără forme legale. Bărbatul a fost recunoscut de către părţile vătămate, drept pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, cu amendă în valoare de 1500 lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj Dan Monoranu.
Două eleve au anunţat că vor depune şi plângere penală împotriva bărbatului la începutul săptămânii viitoare.
Sursa foto: Jandarmeria Arad Facebook