Un bărbat de 66 de ani, care s-a împotmolit cu mașina pe un drum forestier și apoi s-a rătăcit în județul Arad, în cursul nopții de duminică spre luni, a fost găsit dupămai bine de 9 ore decăutări.

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Daniel Monoranu, duminică, în jurul orei 22.30, bărbatul din Cugir a sunat la 112 și a relatat faptul că, în încercarea de a ajunge la Cugir s-a împotmolit cu autoturismul pe un drum forestier și nu știe unde se află.

Imediat au fost constituite echipele de căutare salvare, formate din jandarmi, pompieri, polițiști și lucrători SVSU și au plecat în căutarea bărbatului. Deși s-a putut comunica prin telefon cu acesta, până în jurul orei 01.00, nu a putut da aproape nici un indiciu despre zona în care se află, îngreunând astfel acțiunea de căutare.

După aproximativ nouă ore de căutări, bărbatul a fost găsit de jandarmi, pe un drum din apropierea localității Neudorf, plin de noroi, tremurând, din cauza temperaturii de afară.

Jandarmii au solicitat de urgență un echipaj de ambulanţă, iar bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Arad și este în afara oricărui pericol.

În acest moment echipele de salvare sunt în căutarea mașinii împotmolite.

Sursa foto: Jandarmeria Arad