Arad: Bărbat reținut pentru că și-a șantaj fosta iubită. Câți bani i-a cerut femeii

Un bărbat de 33 de ani din comuna Grăniceri, judeţul Arad, a fost reținut decătre poliţişti și procurorii din Arad pentru amenințări, distrugere și șantaj.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu, „din cercetări a reieșit că în cursul anului 2018, un bărbat de 33 de ani din Grăniceri, în mod repetat, exercitând amenințări și acte de violență asupra victimei de 38 de ani, i-ar fi pretins acesteia suma de 15.000 de euro. În urma presiunii exercitate de bărbat, victima i-ar fi înmânat șantajistului direct și prin intermediari, suma de 4.090 euro.
De asemenea, s-a stabilit că în cursul zilei de ieri, cel bănuit de comiterea șantajului și-ar fi continuat ”acțiunile” distrugându-i victimei o oglindă retrovizoare a autoturismului parcat pe raza localității Chișineu Criș”.

Conforma informații, cei doi ar fi fost iubiți și s-au despărțit, moment după care bărbatul a început să își amenințe fosta iubită și să îi ceară suma de 15.000 de euro pentru perioada petrecută împreună.

Bărbatul de 33 de ani, care a fost reținut pentru 24 de ore, va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj și distrugere.