Drogat, desculț și la bustul gol, la kilometrul 0 al Aradului. Așa a fost reținut, miercuri, decătre polițiștii locali un tânăr de 20 de ani în stația de tramvai din vecinătatea Primăriei. Polițiștii locali au găsit asupra lui și țigări artizanale ce conțineau „șoricioaică”. Autoritățile trag un semnal de alarmă și spun că numărul cazurilor de acest fel este tot mai mare.

Un cetățean a sunat la poliția locală Arad pentru a anunțat că, pe strada Romul Veliciu de lângă primărie, individul a acosta mai multe minore cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani.

Tânărul nu se află la prima abatere de acest fel. Pe data de 10 mai 2019, arădeanul înregistrat și cu probleme psihice, fusese escortat de polițiștii locali la Secția Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad după ce alergase dezbrăcat în trafic la intersecția străzilor Șaguna și Eftimie Murgu.

De la începutul anului, tânărul este cel de-al zecelea arădean surprins în această ipostază de polițiștii locali care avertizează asupra creșterii alarmante a numărului de incidente de această natură.

La fel ca și în cazurile precedente, când persoane aflate sub efectele unor substanțe psihoactive au fost îndepărtate de pe străzile orașului, și acest tânăr avea asupra sa țigări artizanale ce conțineau „șoricioaică”.

Sursa foto: Poliția Locală Arad, Primăria Municipiului Arad