Arad: Bărbatul care a provocat accidentul în lanț cu 4 mașini, reținut. Conducea băut și cu permisul suspendat, tot pe conducere sub influența alcoolului

Bărbatul vinovat de producerea accidentului în lanț de miercuri seara din cartierul Grădiște, din municipiul Arad, a fost reținut decătre polițiștii Biroului Rutier.

Individul conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice și în timp ce avea dreptul de a conduce suspendat tot pentru conducere sub influența alcoolului.

Pe lângă cele 2 infracțiuni, bărbatul mai este anchetat și pentru vătămare din culpă dupăce în accident au fost rănite 2 persoane, dintre care una a fost transportată la spital, iar celalaltă a primit îngrijiri medicale la fața locului.

4 mașini au fost implicate în accidentul în lanț care s-a produs pe Calea Zimandului, dupăce un șofer care nu a respectat distanța regulamentară între mașini a intrat din plin în trei mașini care așteptau la culoarea roșie a semaforului. Inițial a lovit mașina din fața sa, iar aceasta a fost proiectată în alte două autoturisme, declanșând un accident în lanț.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, polițiști și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Șoferul care ar fi provocat accidentul a fost și recalcitrant.

POlițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad