Arad: Bărbatul, care și-a ucis fratele geamăn, din cauza casei părintești, arestat preventiv,  a făcut recurs. Ce a cerut

Bărbatul de 52 de ani din Arad, care, marți, și-a ucis fratele geamăn, dupăce l-a înjunghiat în inimă, din cauza unui conflict asupra moștenirii casei părintești, a fost arestat, miercuri, preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat. Individul a făcut recurs, cerând să fie arestat la domiciliu.

Bărbatul a dat unele detalii despre crima comisă, însă în perioada anchetei s-a prelevat de dreptul la tăcere. Agresorul va fi supus unei expertize psihiatrice.
Conform unor informații, bărbatul fusese jandarm până în 2010, când a fost concediat ca urmare a unui comportament agresiv.
Conform anchetatorilor, conflictul dintre cei doi fraţi gemeni este vechi de câţiva ani, iar marţi ei s-au întâlnit la casa părintească din Lipova, pe care şi-o dispută. Cearta ar fi pornit de la plata unor facturi, iar unul dintre fraţi a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt în zona inimii. Plină de sânge, victima, şofer la o firmă de transport persoane din judeţul Arad, a reuşit să urce în maşină şi să meargă câteva sute de metri înainte să-şi piardă starea de conştienţă, maşina sa izbindu-se de nişte lemne aşezate pe marginea drumului. Vecinii au sunat la 112, iar victima a fost preluată în viaţă de un echipaj medical, dar a murit pe drumul spre spital din cauza unei hemoragii puternice.
Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.