Cadavrul unui tânăr de 19 ani din Arad a fost găsit, vineri dimineață, pe calea ferată care leagă Aradul de Timișoara. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiștii.

Primele indicii arată că la momentul sesizării, băiatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopții, iar anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii.

Cadavrul a fost găsit la intrarea pe podul CFR care traversează râul Mureș, în gabaritul liniei de cale ferată.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „în această dimineață, în jurul orei 7,40, prin SNUAU 112 a fost anunțată prezența unei persoane decedate pe secția CF 310, Timișoara – Arad. Colegii de la poliția transporturi feroviare s-au deplasat la fața locului, unde au constatat prezența unui bărbat de aproximativ 20 de ani, accidentat mortal în zona podului CFR care traversează râul Mureș, la km feroviar 53 + 700m, în gabaritul liniei de cale ferată”.

„În urma primelor verificări s-a constatat că la momentul sesizării, bărbatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopții. Victima este un tânăr de 19 ani, din Arad. Circulația feroviară pe secția CF 310 (Arad Timișoara) este momentan închisă. Cadavrul va fi transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei, in cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă (in rem), pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.