Arad: Cea de-a 8a ediție a Târgului de adopție canină, sâmbătă, la Arad. Adăpostul oraşului, ocupat complet 

Ceade-a 8a ediție a Târgului de adopție canină are loc sâmbătă, 27 iulie, la Arad, localnicii fiind invitaţi să adopte un animal, în condiţiile în care adăpostul oraşului, cu o capacitate de 300 de locuri, este complet ocupat.

Târgul de adopţie canină este organizat de Gospodărirea Comunală Arad, societatea municipalităţii care administrează adăpostul de câini din oraş. Evenimentul, care va avea loc între orele 10,00 şi 13,00 în Parcul Chinologic din cartierul Subcetate.

La ediţiile anterioare, în medie 15 câini au fost adoptaţi pe loc.

„Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri „Şcoala dresaj canin NIKARAD”, BIOMILL, ANIMAX , Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la importanța vaccinării, sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”, a mai declarat dir. gen. ec. Tiberiu Nicolae Ciul.

Persoanele interesate să adopte un animal trebuie să aibă asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor.

Cei care vor să ia acasă un patruped pot face asta şi în orice zi lucrătoare, între orele 9.00 şi 15.00 la adăpostul situat pe calea Bodrogului, FN Arad, lângă aeroport.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la S.C. GOSPODĂRIREA COMUNAL ARAD S.A, bvd. Iuliu Maniu F.N, direct, apelând numărul de telefon 0752 022 226 sau via e-mail: [email protected]