Arad: Cinema în aer liber. Filmul „Vox Lux”, cu Natalie Portman și Jude Law, la grădina de vară de la cinema ARTA, vineri, cu începere de la ora 21.45

Cinema în aer liber. Filmul „Vox Lux” cu Natalie Portman și Jude Law în rolurile principale poate fi văzut în grădina de vară de la cinema ARTA din centrul municipiului Arad, vineri, cu începere de la ora 21.45.

Pelicula prezintă evoluția unei adolescente, care este remarcată la prin modul în care cântă în memoria unor colegi de clasă împușcați la școală, devenind un simbol american și un superstar la nivel mondial.

„În urma unei tragedii la școala ei în 1999, adolescenta Celeste își omagiază colegii pierduți, cântând la slujba de înmormântare. De aici începe tranformarea lui Celeste într-un pop star cu ajutorul surorii sale care compune versuri (Stacy Martin) și a managerului ei (Jude Law). Evoluția meteorică a lui Celeste către faimă și pierderea concomitentă a inocenței coincide cu un atac terorist asupra națiunii, ridicând-o pe tânăra cantăreață la un nou grad de celebritate: simbol american și superstar global”, spun organizatorii despre acest film.

„În anul 2017, Natalie Portman preia rolul lui Celeste la maturitate, o cântăreață celebră, aflată la mijlocul turului celui de-al șaselea album al său, un compendiu de cântece sci-fi intitulat Vox Lux. În prezent, încăpățânata salvatoare a pop-ului trebuie să-și depășească luptele personale și familiale pentru a naviga în maternitate, nebunie și faima monolitică din epoca terorii”, mai spun organizatorii despre acest film.

Filmul nu este recomandat copiilor sub 15 ani.

Un bilet costă 12 lei preț întreg și 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari.