Arad: Coloană de camioane de până la 12 km pe autostrada Nădlac-Arad, înainte de frontiera cu Ungaria. Timpi de așteptare mari și la autoturisme

O coloană de camioane de aproximativ 12 kilometri s-a format pe autostrada pan-europeană, marţi după masă, la ieşirea din ţară, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, astfel că pe benzile destinate traficului greu timpii de aşteptare pentru control sunt de cca cinci ore (280 de minute), însă şi la autoturisme se aşteaptă 90 de minute.

La Nădlac II s-au prezentat sute de camioane în ultimele ore, pentru a intra în Ungaria, astfel că s-a format o coloană pe autostradă.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar-șef Laura Beatrice Bondar, „personalul de control a fost suplimentat pe arterele de ieşire. La Nădlac II se lucrează pe patru artere destinate traficului greu, dar se înregistrează un număr foarte mare de mijloace de transport prezentate la control”.

Poliţiştii de frontieră spun că la Nădlac II se aşteaptă cel puţin 280 de minute.

Şi în cazul arterelor de ieşire din ţară pentru autoturisme, la PTF Nădlac II se aşteaptă pentru control 90 de minute.

Centrul Infotrafic a anunţat, de asemenea, că „traficul rutier pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac se desfăşoară dificil, în coloană (aproximativ 12 kilometri), la ieşirea din ţară”.

Conform Infotrafic, se circulă îngreunat, pe DN7 (E68) Arad – Nădlac, înainte de acelaşi punct de trecere a frontierei, unde există o coloană de aproximativ 4 kilometri.

Sursa foto: arhivă