Un copil de 9 ani a fost găsit mort într-o locuinţă din municipiul Arad, alături de mama rănită grav, în noaptea de luni către marţi, cei doi având urme de răni provocate de cuţit.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, victimele au fost găsite de soţul femeii, când s-a întors acasă dintr-o localitate învecinată, unde familia are o a doua casă. El a cerut ajutorul vecinilor, iar o femeie a sunat la 112, relatând că fiul bărbatului şi soţia sunt în stare de inconştienţă, cu răni aparent provocate de cuţit.

Echipajul medical sosit a constatat decesul copilului, iar femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată şi dusă la spital.

Soții locuiau la parterul unui bloc din cartierul Micălaca, din municipiul Arad, și, cel puțin din spusele vecinilor, nu aveau probleme. Misterul este cu atât mai mare cu cât nici un vecin nu a auzit nimic.

În cursul zilei, tatăl și-a scos micuțul la plimbare, apoi a plecat la casa pe care cei doi soți o construiau la cca 20 de km de Arad. Când barbatul s-a întors acasă, a descuiat usa și a rămas șocat. Fiul său zăcea fără viață, înjunghiat, iar soția sa era inconștientă, cu o rană la gât.

Medicii legiști, polițiștii și procurorii urmează să stabilească dacă e vorba de o crimă urmata de o tentativă de sinucidere sau de un dublu omor. Din câte se pare ușa de la intrare nu era forțată, iar vecinii, care în această perioadă sunt acasă, nu au auzit nimic. Nimeni nu știe ca femeia să fi avut probleme de sănătate.

Procurori criminalişti şi poliţişti au cercetat locuinţa pe parcursul nopţii şi au discutat cu locatari din bloc, care au spus că nu au auzit zgomote dinspre apartament decât în momentul sosirii bărbatului, care a strigat după ajutor.

Polițiștii și procurorii dincadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad continuă cercetările în acest caz.