Arad: Criminalul din transmisiunea în direct de pe Facebook a încercat să se sinucidă în arestul poliției. Este în stare critică la ATI

Bărbatul de 32 de de ani din județul Arad, care a înjunghiat moral un tânăr de 22 de ani și și-a rănit cu cuțitul fosta iubită, de 24 de ani, în atacul transmins în direct pe Facebook în județul Arad, a încercat să se spânzure în arestul preventiv al Poliției din Arad.

Dupăce a fost arestat prevetiv pentru 30 de zile, în cadrul unei proceduri speciale, bărbatul a mai rămas câte zile în Spitalul Clinic Județean pentru Situații de Urgență Arad sub supravegherea polițiștilor. Când starea de sănătate i-a permis, a fost mutat din spital în arestul preventiv al Poliției.

Ajuns în arest, acesta a încercat, în cursul nopții de joi către vineri să se spânzure cu un cearșaf, fiind descoperit în timpul verificărilor de rutină.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, fiind internat la ATI.

Individul a vrut să se sinucidă și după comiterea atacului. Când a văzut polițiștii a încercat să se înjughie și el, provocându-și răni, care nu îi puneau viața în pericol. Chiar dacă fratele femeii nu era ținta atacului, în momentul în care a încercat să-și apere sora, acesta a fost înjunghiat în zona inimii, fiind cel mai grav rănit. De altfel, după câteva zile a și decedat. Femeia a fost rănită și era, dar starea sa de sănătate este bună, fiind externată.

Agresorul și femeia rănită erau foști concubini și avea 2 copii.

Conform unor informații, bărbaul și-ar fi recunoscut fapta, iar unor persoane le-ar fi declarat că voia să-și ucidă fosta iubită și apoi să se sinucidă.

Bărbatul este cercetat pentru omor și tentivă de omor. Atacul a avut loc în casa părinților victimelor din localitatea Nădab, unde avea loc o petrecere de familie, iar unui dintre copiii celor 2 transmitea momentul în direct pe Facebook. DE altfel, se pare că după ce a văzut transmisiunea în direct, bărbatul nu suporta ca fosta sa concubină să se distreze fără el, așa că a dat buzna în casă cu cuțitul, atacul fiind surprins în direct pe Facebbook.