Arad: Criminalul din transmisiunea în direct de pe Facebook a scăpat cu viață și după cea de-a doua încercare de a se sinucide. S-a întors în arestul Poliției

Bărbatul de 32 de de ani din județul Arad, care a înjunghiat moral un tânăr de 22 de ani și și-a rănit cu cuțitul fosta iubită, de 24 de ani, în atacul transmins în direct pe Facebook, a scăpat cu viață și dupăce de-a 2a încercare de a se sinucide. Acesta a fost din nou externat din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și s-a întors în arestul preventiv al Poliției.

Inițial a încercat să se sinucidă cu cuțitul imediat după comiterea atacului, în momentul în care a fost prins decătre polițiști. Dupăce rănile i s-au vindecat, individul a încercat să se spânzure cu cearșaful în arestul poliției, ajungând din nou la spital. Prima dată la ATI, apoi la Chirurgie. A fost externat din nou, întorcându-se la poliție, unde, ținând cont de comportamentul său este supravegheat mult mai des și mult mai atent.

Între timp și femeia a fost externată. Chiar dacă fratele femeii nu era ținta atacului, în momentul în care a încercat să-și apere sora, acesta a fost înjunghiat în zona inimii, fiind cel mai grav rănit, iar după câteva zile a decedat.

Agresorul și femeia rănită erau foști concubini și avea 2 copii.

Conform unor informații, bărbaul și-ar fi recunoscut fapta, iar unor persoane le-ar fi declarat că voia să-și ucidă fosta iubită și apoi să se sinucidă.

Bărbatul este cercetat pentru omor și tentivă de omor. Atacul a avut loc în casa părinților victimelor din localitatea Nădab, unde avea loc o petrecere de familie, iar unui dintre copiii celor 2 transmitea momentul în direct pe Facebook. DE altfel, se pare că după ce a văzut transmisiunea în direct, bărbatul nu suporta ca fosta sa concubină să se distreze fără el, așa că a dat buzna în casă cu cuțitul, atacul fiind surprins în direct pe Facebbook.