Arad: Cum au ieșit în evidență o șoferiță și un șofer care conduceau băuți

Mai mulți (6) șoferi au fost prinși, în weekend, decătre polițiștii din Arad, în timp ce conduceau mașini cu toate că erau băuți. Însă o șoferiță și 1 șofer au ieșit în evidență dupăce au provocat și incidente rutiere.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „pe data de 18 mai, un arădean de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe raza localității Șimand, în dreptul unui imobil a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând într-un șanț. În urma evenimentului au rezultat exclusiv pagube materiale (autoturismul în cauză, un indicator rutier și mai multe pubele), iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolmie de 1,12 mg./l. alcool pur în aerul expirat”.

„În după-amiaza aceleași zile, o femeie de 51 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, pe raza localității Seleuș, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismelor, iar testarea cu aparatul alcooltest a relevat o alcoolemie de de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul conducătoarei auto responsabile de producerea evenimentului”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Ceilalți șoferi băuți au vârste cuprinse între 27 și 57 de ani și aveau alcoolemii cuprinse între 0,57 și 0,99 mg./l. alcool pur aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările în toate aceste cazuri.