Arad: Curg amenzile pentru bunul simț civic. Mamă amendată cu 1.501 lei pentru că scuipa semințe pe jos cu copilul în brațe

La Arad curg amenzile pentru cei certați cu bunul simț civic. O mamă a fost amendată decătre polițiștii locali din Arad pentru că în timp ce își plimba copilul cu trenulețul turistic prin centrul orașului, arunca pe carosabil coji de semințe, a anunțat, marți, Primăria Municipiului Arad.

Femeia, de etnie rromă, care își ținea copilul în brațe în timp ce mânca semințe și scuipa cojile pe jos, a fost amendată cu 1.501 lei pentru încălcarea prevederilor care privesc gospodărirea municipiului.

Măsura a fost luată decătre polițiștii locali, care au oprit trenulețul pe strada Mihai Eminescu dincentrul orașului și au aplicat prevederile legale.

În ultima perioadă, polițiștii locali din Arad au amendat mai multe persoane care aruncau pe jos coji de semințe sau mucuri de țigară, ori care consumau băuturi alcoolice pe stradă. Amenzile aplicate sunt cuprinse între 500 și 1.501 lei.