Arad: Documentarul „România neîmblânzită”, primul film proiectat la Taxi Drive-In din centrul Aradului  

Documentarul „România neîmblânzită”, în regia lui Tom Barton-Humphreys, este primul film care va fi proiectat, vineri și sâmbătă, cu începere de la ora 21.30, la Taxi Drive-In din grădina de vară a cinema ARTA dincentrul municipiului Arad, au anunțat, miercuri, Primăria și Centrul Municipal de Cultură.

Narat de Victor Rebengiuc, documentarul România neîmblânzită este un film pentru întreaga familie care explorează peisajele incredibile şi uimitoarea viaţă sălbatică a României, de la Delta Dunării până în codrii Carpaţilor. Lupii, urşii şi râşii hălăduiesc liberi în pădurile vaste, pline de extraordinare exemplare ale florei şi faunei.

Intrarea la proiecții este liberă și se va face exclusiv pe bază de rezervare la numărul de telefon 0257/280526, 0734/662635 sau la adresa [email protected]. Aceste date de contact le găsiți și pe conturile de Facebook ale Centrului Municipal de Cultură Arad și Cinema Arta. Accesul se va face cu 30 de minute înainte de începerea proiecției, iar persoanele care nu vor fi prezente la ora 21.30 în grdăina de vară își vor pierde rezervarea.

În colaborare cu o companie de taxi, care va furniza mașinile, va fi utilizată curtea interioară ca un spațiu de parcare și, totodată, de vizionare a proiecțiilor speciale. Spațiul nefiind configurat ca o parcare – și nedorindu-se ca spectatorii să fie supuși stresului parcării în spații mici, autoritățile pun la dispoziția publicului mașini gata parcate și igienizate din care vor putea vedea în deplină siguranță filmele din program.

Totodată, având un început de vară deosebit de răcoros, publicul are parte de confort termic la ora târzie a proiecției.

Sursa foto: Centrul Municipal de Cultură Arad