Arad: E.U.2019 USR Arad: Ne asumăm responsabilitatea de a produce acea schimbare atât de necesară

Preşedintele USR Arad, Vlad Botoş, candidat pe locul 7 de pe lista Alianţei 2020 USR PLUS pentru Parlamentul European, a declarat că votul de duminică este „un semnal” că formaţiunea este „pe drumul cel bun” şi că îşi asumă responsabilitatea „de a produce acea schimbare atât de necesară în administraţia publică”.

„Suntem conştienţi de greutatea mandatului primit şi ne asumăm responsabilitatea de a produce acea schimbare atât de necesară în administraţia publică. Statul român are nevoie de implementarea unor reforme de substanţă, care să-i asigure o funcţionare eficientă, atât la nivel central, cât mai ales la nivel local, acolo unde sunt afectate cel mai mult interesele cetăţeanului. Acest vot este pentru noi un semnal că suntem pe drumul cel bun şi că trebuie să continuăm”, a mai declarat Vlad Botoş.

USR Arad vrea și localele

Liderul USR Arad a adăugat că filiala îşi asumă să vină „în faţa arădenilor cu o alternativă competentă şi cinstită la alegerile locale de anul viitor”, prin care să înlăture „actualii baroni locali şi reţeaua de influenţe şi interese pe care o patronează”.