Arad: Echipamente de peste 1,1 milioane de euro, pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. Ce se cumpără

Echipamente în valoare de peste 1,1 milioane de euro, fonduri europene, vor fi cumpărate decătre Consiliul Județean Arad pentru salvatorii dincadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Conform vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, „anul 2019 este anul fondurilor europene, anul în care arădenii vor vedea concret investiţii eficiente, nu doar în drumuri, dar şi în sănătate, dotări pentru servicii publice. Anul acesta vom avea licitaţiile pentru a dota ISU Arad cu 3 ambulanţe, o autospecială pentru stingerea
incendiilor, autocar de transport, autocisternă de transport apă şi alte dotări de care au nevoie cei care intervin pentru a salva vieţile oamenilor”.

„Este vorba despre fonduri de 1.155.400 de euro pe care am reuşit să le obţinem în parteneriat cu ISU. Suntem deschişi spre parteneriate cu instituţii care sunt aproape de arădeni. Genul acesta de proiecte arată beneficiile pe care le avem ca stat european, arată deschiderea noastră şi capacitatea de a folosi toate fondurile disponibile pentru dezvoltarea Aradului, pentru a avea servicii publice de calitate”, a mai declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Licitațiile vor avea loc în cursul acestei veri.