Arad: Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Aradului, PS Emilian Crișanul, prezintă, miercuri, conferința „Episcopia Aradului în contextul istoric-bisericesc de după Marea Unire de la 1918” 

„Episcopia Aradului în contextul istoric-bisericesc de după Marea Unire de la 1918” este tema conferinței pe care episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Aradului, PS Emilian Crișanul, o va susține miercuri în sala „Regele Ferdinand“ din Palatul Administrativ, cu începere de la ora 12.00.

Imagine

Prea Sființa Sa va conferenția despre un aspect, poate, mai puțin cunoscut de public, respectiv viața Eparhiei Aradului în România Mare, aliniindu-se reputaților istorici care au prezentat diverse teme din această perioadă.

Conferința va fi prezentată într-un moment deosebit pentru Eparhia Aradului, anul acesta, în 28 noiembrie 2019, împlinindu-se zece ani de la ridicarea fostei Episcopii a Aradului, Ienopolei și Hunedoarei la rangul de Arhiepiscopia Aradului.

Este, așadar, un bun prilej de a-i oamagia pe toți aceia care au contribuit, de-a lungul timpului la susținerea activității Arhiepiscopiei Aradului, clerici, slujitori, ierarhi.

Manifestarea are loc în cadrul celei de-a 3a ediții a evenimentului Conferințele „Aradul și România Mare“.  Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.