Arad: Femeia din Arad care sfidează prognozele COVID-19: s-a vindecat de noul coronavirus la vârsta de 97 de ani și avea și alte boli

O femeie din Arad sfidează prognozele COVID-19… s-a vindecat de noul coronavirus la vârsta de 97 de ani. Și asta după doar 8 zile de internare în spitalul județean. Femeia avea și alte afecțiuni medicale. La Arad s-au mai vindecat săptămânile trecute persoane în vârstă, dar ceva mai tinere decât femeia de 97 de ani.

Femeia care s-a vindecat de noul coronavirus la 97 de ani s-a îmbolnăvit într-un cămin de vârstnici, unde este locuiște. Acum, face parte din grupul de 6 persoane în vârstă din același cămin, care s-au vindecat și externat.

„Ne bucură faptul că am externat șase pacienți, vărstnici, care s-au vindecat de COVID-19. Putem spune că vindecarea pacientei de 97 de ani, care s-a internat și cu alte afecțiuni medicale, este o reușită excepțională din punct de vedere medical. Îi felicit pe toți seniorii care au fost internați la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă și totodată, mulțumesc echipei medicale, care a fost și este alături de pacient”, a declarat dr. Dana Olar, medic șef Secție Clinică Pneumologie II.

La Arad s-au mai vindecat vârstnici cu vârste cupinse între de 82 și 89 de ani.
Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a declarat, marți, că dintre 688 de arădeni bolnavi de la începutul pandemiei, 541 (!) s-au vindecat de Coronavirus.