Arad: Fetiță de 11 ani rănită, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină. Șoferul a fugit și a fost indentificat câteva ore mai târziu

O fetiță de 11 ani a fost rănită, vineri dimineață, dupăce a fost lovită de o mașină, șoferul, care a fugit de la fața locului, fiind indentificat câteva ore mai târziu ca urmare a unui apel pe Facebook și a cercetărilor polițiștilor.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „vineri, în jurul orei 8,00, un autoturism s-a deplasat pe strada Voinicilor, din direcția străzii Renașterii înspre Bd. Nicolae Titulescu, iar la trecerea de pietoni aflată în zona pasajului CFR a surprins și accidentat ușor o minoră de 11 ani, care în calitate de pieton traversa strada pe trecerea de pietoni”.

„În urma evenimentului rutier, autoturismul a părăsit locul faptei. Victima nu a putut preciza numărul de înmatriculare, culoarea sau marca mașinii, efectuându-se verificări pentru stabilirea identității conducătorului auto în vederea tragerii acestuia la răspundere penală. (…) În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto vinovat, în persoana unui bărbat de 48 de ani, din Arad”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.