Arad: Filmul, care s-a bucurat de 15 minute de ovații la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, vineri, la cinema ARTA din Arad

Filmul, care s-a bucurat de 15 minute de ovații la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, unde a câştigat trei premii, inclusiv Marele Premiu al Juriului, poate fi văzut, vineri, 22 martie, la cinema ARTA din centrul municipiului Arad.

 

CAPERNAUM este o emoţionantă poveste de supravieţuire în jungla periferiei moderne din Orientul Apropiat.

Filmul spune povestea lui Zain, un băieţel libanez care-şi dă părinţii în judecată pentru „delictul” de a-l fi adus pe lume. Realizat în haoticele cartiere din Liban, filmul lui Nadine Labaki, „Capharnaüm /Capernaum – Haos şi speranţă” prezintă povestea inspirațională a unui băiețel care luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare.

Atenție, copiii sub 12 ani au nevoie de acordul părinților.

CAPERNAUM poate fi văzut la cinema ARTA, care aparține primăriei municpiului Arad, vineri, cu începere de la ora 20.

Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de marți până joi, între orele 10- 17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: [email protected].

Biletele costă 12 lei preț întreg și 5 lei preț redus pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri. Mai multe informații puteți obține la Informații la tel. 0257/280526.