Arad: Florin Busuioc și primarul din Las Fierbinți, Gheorghe Ifrim, miercuri, la Teatrul de Vară din Arad

Comedia „Fidelitate”, care îi aduce la Arad pe cunoscuții actori Florin Busuioc, Adelaida Zamfira și Gheorghe Ifrim se va juca pe scena Teatrului de Vară din Arad miercuri, 26 iunie, cu începere de la ora 20.00.

„Fidelitate” este o comedie savuroasă despre un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare . Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o să moară?… O poveste americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu, spun organizatorii despre această comedie.

Teatrul de Vară se află la sediul Centrului Cultural Judeţean Arad, pe strada George Bariţiu, nr 16, iar spectacolele vor avea loc, până în cursul lunii august, în fiecare zi de miercuri cu începere de la ora 20. Biletele costă 5 lei și pot fi cumpărate de la locul spectacolului.

Sursa foto: Centrul Cultural Județean Arad Facebook