Arad: FOTO AUDIO VIDEO Retragerea cu torțe a militarilor din Cetatea Aradului: spectacol de lumină, precizie și disciplină

dav

Spectacol de lumină, precizie și disciplină, duminică seara, în centrul Aradului.

ARADCU 00 MILITARI RETRAGERE CU TORTE 1 DECEMBRIE DUM01DEC (1)

Arad: FOTO AUDIO VIDEO Retragerea cu torțe a militarilor din Cetatea Aradului: spectacol de lumină, precizie și disciplinăSpectacol de lumină, precizie și disciplină, duminică seara, în centrul Aradului. Câteva sute de oameni au participat, duminică seara, la ceremonia militară de închidere a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României. Este vorba despre momentul de retragere cu torțe a militarilor Batalionului 191 de Infanterie "Colonel Radu Golescu" din Cetatea Aradului. Spectacolul de foc și lumină, dar și precizia și disciplina militarilor i-au impresionat pe toți cei prezenți, indiferent de vârstă.Ascultă în linkul de mai jos reacților câtorva dintre arădenii care au venit ca să-i vadă pe militari.Militarii s-au întors către Cetatea Aradului pe traseul Bulevardul Revoluției – Piața Avram Iancu – Podul Decebal.

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 1 decembrie 2019

 

Câteva sute de oameni au participat, duminică seara, la ceremonia militară de închidere a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României. Este vorba despre momentul de retragere cu torțe a militarilor Batalionului 191 de Infanterie „Colonel Radu Golescu” din Cetatea Aradului.

Spectacolul de foc și lumină, dar și precizia și disciplina militarilor i-au impresionat pe toți cei prezenți, indiferent de vârstă.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos reacților câtorva dintre arădenii care au venit ca să-i vadă pe militari.

În aplauzele celor prezenți, militarii s-au întors către Cetatea Aradului pe traseul Bulevardul Revoluției – Piața Avram Iancu – Podul Decebal.

După retragerea militarilor cantonați în Cetatea Aradului, în fața Primăriei a avut loc un concert de muzică ușoară.